Spoed!
Menu

Leven met softenon

De primaire en secundaire schade door Softenon heeft veel gevolgen voor het dagelijks leven van de slachtoffers en hun omgeving. Op deze pagina willen we u een handvat bieden om beter om te gaan met de gevolgen van Softenon en hopelijk uw dagelijkse activiteiten te vergemakkelijken.

3.0 Leven met Softenon_Inleidende tekst_Marjolein.jpg 3.0 Leven met Softenon_Inleidende tekst_Paarden Mennen.jpg

In de rubriek Hulpmiddelen geven we u voorbeelden van hulpmiddelen voor in en om huis en vervoer, en websites waar u zelf naar hulpmiddelen en voorbeelden kunt zoeken. Er staan tips & tricks over hoe deze hulpmiddelen te gebruiken. Onder de rubriek hulpmiddelen vindt u ook informatie over hulphonden.

De ervaring die de Softenon slachtoffers hebben opgedaan bij hun contact met verschillende loketten en instanties, heeft geresulteerd in een overzicht van instanties waar u naar toe kunt voor het compenseren van meerkosten door de Softenon schade.

Daarnaast is er informatie verzameld over activiteiten die u in uw vrije tijd zou kunnen ondernemen. Daarnaast treft u een overzicht aan van internationale websites met informatie in verschillende landen waar ook Softenon slachtoffers zijn.

A A Vergroot
Print
Nesos ZonMw Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport ZonMw
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport
ZonMw
ZonMw