Spoed!
Menu

Sanitair

Op deze pagina vindt u een overzicht van hulpmiddelen en gebruiksvoorwerpen in de rubriek sanitair. Bij elk hulpmiddel vindt u een korte uitleg en een link waar het mogelijk verkrijgbaar is. Voor een laatste update of de prijs kunt u ook op Google zoeken naar het hulpmiddel.

Closomat

Closomat is een complete closetcombinatie, uitgevoerd met een warm-water-onderdouche, voorzien van een ingebouwd pompsysteem dat zorgt voor constante waterdruk en een föhn voor warme luchtdroging.

www.closomat.nl

Duravit / SensoWash

Door uitgebalanceerde proporties en de vlakke douche-WC-zitting ziet dit toilet eruit als een normale WC. Naast de eenvoudige esthetica en tijdloze vormgeving zijn als kenmerken te noemen de eenvoudige bediening en de functionaliteit van deze douche-WC-zitting.

De intensiteit, de positie van de waterstraal en de watertemperatuur zijn via oplichtende symbolen op de afstandsbediening in te stellen. De nachtlichtfunctie bestaat uit een LED die de binnenkant van het toilet verlicht. Het vlakke zitvlak is gemaakt van robuust, krasbestendig en poriënvrij materiaal.

www.duravit.nl

Douche-WC: Grohe / Sensia Arena

De Sensia® Arena voor uw dagelijkse intieme hygiëne. Lichaamsreiniging, hygiëne en comfort dankzij een intuïtieve bediening. Subtiele details: nachtverlichting, wervelende spoeling en automatische open- en sluitfunctie. Door de twee verstelbare douche-armen en onbeperkt warm water kunt u genieten van een comfortabele reiniging. Het toilet blijft vrij van geuren door de geurafzuiging die wordt geactiveerd zodra u plaatsneemt op de zitting.

www.bidetdouche.nl

Douche-WC: Geberit / Aqua Clean Merea

De Geberit AquaClean Mera biedt vele extra’s zoals oriëntatieverlichting (diverse kleuren) en automatisch WC deksel, geïntegreerde verwarming in WC-zitting, luchtzuivering, whirlspray douche technologie met 5 verstelbare drukniveaus, zacht reinigende ladydouche, warme lucht föhn met verstelbare temperatuur, keramisch toilet zonder spoelrand met Turboflush spoeling, een eenvoudige afstandsbediening en draadloos bedieningspaneel met wandmontage.

www.geberit-aquaclean.nl

Geberit / Aqua Clean

De Geberit AquaClean 5000 WC enhancement solution is het perfecte product voor degene die graag zijn bestaande WC wil omvormen tot een modern douchetoilet.

www.geberit-aquaclean.nl

AHAB Toilet-bidet

Diverse modellen, mogelijk met voet- of afstandsbediening.

www.ahab.nl

Sunshower / Infrarood in douche

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

http://www.sunshower.nl/

Body dryers / lichaamsföhn

In plaats van afdrogen met een handdoek kunt u voor deze lichaamsföhn gaan staan om u volledig af te drogen.

http://www.bidetshop.nl/particulieren-lichaamsfohn.html

A A Vergroot
Print
Nesos ZonMw Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport ZonMw
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport
ZonMw
ZonMw