Spoed!
Menu

13 oktober 2017: Internationaal symposium 60 jaar Softenon en lancering website

Op 13 oktober werd, door de Nederlandse Softenon slachtoffers (NESOS) en de Sint Maartenskliniek, het internationale Softenon-symposium georganiseerd. Het was tevens het moment voor de lancering van de nieuwe Softenon-website. Voor een volle zaal verzorgden zowel nationale sprekers (waaronder revalidatiearts Viola Altmann en Softenon-slachtoffer Lucia Feijen) en internationale sprekers boeiende presentaties, met Mark Van Houdenhoven als dagvoorzitter. 

Namens bijwerkingencentrum Lareb lanceerde Agnes Kant met een druk op de rode knop officieel de website. In haar presentatie loofde zij de nieuwe website om haar doelmatigheid en het internationale netwerk van expertise rondom Softenon. Op deze nieuwe website is informatie te vinden over o.a. de geschiedenis van het Softenon-schandaal, hoe het is om te leven met de gevolgen van Softenon en er staat veel medische informatie over mogelijke behandelingen voor Softenon-slachtoffers.

Het symposium werd met een uitgebreide borrel feestelijk afgesloten. NESOS en de Sint Maartenskliniek kijkt positief terug op deze geslaagde middag en werkt enthousiast verder aan het uitbouwen van haar expertise en het internationale netwerk rondom Softenon.

De Powerpoint presentaties van dit symposium zijn te vinden in de bibliotheek.

A A Vergroot
Print
Nesos ZonMw Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport ZonMw
Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport
ZonMw
ZonMw